Kwaliteitszorgsystemen

Tegenwoordig hebben alle ondernemers in de feed- en food-industrie evenals de landbouwbedrijven nood aan een deugdelijk en gepast kwaliteitszorgsysteem.

Hiervan zijn de autocontrolegidsen, uitgewerkt door de respectievelijke federaties, zeer goede leidraden.  Voor implementering van de gidsen kunnen wij jullie begeleiden en de nodige documenten op maat bezorgen.

In de voedermiddelenkolom is de FCA-certificatie (vroegere GMP) van OVOCOM (België) en GMP+ FSA van  GMP+ Internationaal (Nederland) gekende begrippen. Iedere schakel (productie, handel, op- en overslag, transport) moet gecertificeerd zijn om actief te zijn in de voedermiddelen-keten.   Als gerefereerd FCA consulent en door onze jarenlange ervaring in de verschillende schakels van de voederketen kunnen wij u de beste adviezen geven voor het opstellen van de kwaliteitshandboeken en de implementatie.

HACCP-studies moeten tegenwoordig uitgevoerd worden in Feed-als Food-bedrijven.  Door onze ervaringen in verschillende sectoren kunnen wij u het uitvoeren van deze studie in overleg met de medewerkers aanbieden.

Laten we samen zitten

Denk je dat het implementeren van een kwaliteitszorgsysteem ook voor u interessant kan zijn?

Contacteer ons en we werken vrijblijvend een offerte uit waar we 100% achter staan.